The Endocrine Society

Washington, DC

OTJ worked with key staff members to establish guidelines for creating a healthier, environmentally sound and comfortable space for employees. Among the key drivers for the sustainable design were maximization of exposure to natural light, establishment of an appropriate acoustic environment, selecting ergonomically friendly furniture solutions and minimizing exposure to phthalates, VOCs and other material considerations. The new space enhances the experience of The Endocrine Society’s employees and guests, achieving all of these key drivers as well as low exposure to toxic materials, a lowered carbon footprint for the office’s construction and operations, low energy consumption and access to a vibrant, dense community with a wide variety of alternative commuting opportunities.
Back to Work
Ready to discuss
your project?
Get In Touch