Obsidian Analysis

Washington, DC

This relocation was the first opportunity for Obsidian Analysis to have a space designed specifically for its organization. Obsidian Analysis wanted to portray a cutting-edge, futuristic style that reflected the competitive nature of its work that would attract the best and brightest talent.

Obsidian’s clients and consultants visit often so the design incorporates multiple opportunities to meet with staff and visitors, but with different levels of formality. The inclusion of different types of collaborative spaces drove the design. Obsidian had a specific vision – a SoHo club look with a very refined industrial feel – with main priorities including integrated corporate branding and unique collaboration zones. The large conference room adjacent to the reception area and pantry allows for the ability to host events bringing in top talent directly.
Back to Work
Ready to discuss
your project?
Get In Touch