Heart Rhythm Society

Washington, DC

Heart Rhythm Society (HRS) already occupied a predominantly “open” environment with 80% of staff in workstations and executive staff in offices. The workstations were isolated from each other by high walls and the current space did not provide staff opportunities to meet and collaborate on both a formal and informal basis.

Working with a committee comprised of six staff from HRS, OTJ established a new standard for workstations where panel heights between workstations provided privacy for staff while promoting more of a sense of connection and collaboration. Additionally, flex areas were incorporated into the design, which would be used as both open and enclosed collaborative spaces and could be transformed in the future into work spaces without the need for disruptive construction.
Back to Work
Ready to discuss
your project?
Get In Touch