Digital Innovation Lab

Arlington, VA

The design intent for the Digital Innovation Lab was to provide as much built-in flexibility as possible. The tech-savvy staff desired a flexible and functional environment that blurs the line between work and play.

OTJ integrated collaborative zones throughout the open work space such as scrum gathering areas, video conference rooms, collaborative “pods” and pin-up areas that allowed staff to constantly change their work setting. Staff could transition from quiet zones where they worked individually and in a focused manner, to “energized” collaborative areas for creative team work. The design and furniture and integrated technology infrastructure supported this flexibility with light weight, easily mobile pieces that allowed staff to adjust their work setting and be readily digitally connected and integrated.
Back to Work
Ready to discuss
your project?
Get In Touch