Adfero

Washington, DC

While in the midst of a holistic rebranding effort, Adfero approached OTJ to design a crisp, contemporary workplace that would foster creativity, accommodate their growth forecast, and serve as a springboard for their refreshed corporate identity. OTJ’s design adjoins the creative and business arms of the firm in an open work environment, immediately visible to clients and visitors alike. Team rooms, communal spaces with an array of seating options, as well as clusters of unassigned workstations invite staff and clients to congregate and synergistically devise pioneering communications strategies. Additionally, prime corner space was allocated to a spacious, light flooded, café-style pantry that features a family-style counter and lounge seating where staff can gather for firm-wide meetings as well as communal leisure.
Back to Work
Ready to discuss
your project?
Get In Touch